Nieuwbouw woning bestemd voor sociale verhuur te koop in Almere

Nieuwbouw woning bestemd voor sociale verhuur te koop in Almere

Te koop

€199.990 VON

Property ID :

 RH-4990-property

Share

Added to Favorite

Favorite

Print

Slaapkamers

1

Badkamers

1

Oppervlakte

45 m2

Bouwjaar

2023

Kavelgrootte

background Layer 1 120 m2

Description

Zeer interessante beleggingsmogelijkheid in een schitterende project met nieuwbouw woningen bestemd voor de sociale verhuur. Deze woningen kunt u niet kopen om zelf te bewonen maar uitsluitend indien u de woning als belegging (dus voor de verhuur) aankoopt! Bent u belegger? Dan is dit project uitermate geschikt voor u vanwege het interessante aanvangsrendement tot maar liefst 6.5%.
Locatie: Almere, Oosterwold, ligging op een unieke A-locatie aan de William Jamesstraat.

Let op: dit is uitstekende mogelijkheid voor ouders die voor hun (studerende/starters) kinderen wensen een woning te kopen.

Over de locatie:
Oosterwold is een bijzonder en uniek gebied in Almere met een gedachtegoed voor groen en duurzaamheid. De afgelopen jaren is dit een van de snelst ontwikkelende woonwijken van Almere geweest.

Op slechts 20 seconden van de uitvalswegen A6 en A27 en op 1 min van de groenste Aldi ter wereld wordt een mooi project ontwikkeld van 12 energiezuinige (A+++) woningen op maar liefst een halve hectare grond.

Over de woningen:
De woningen zijn gemiddeld ca. 45 m2 woonoppervlakte (circa 50 m2 bruto-vloeroppervlak) en zijn praktisch en duurzaam ontworpen met voldoende comfort en leefruimte. De woning is voorzien van vloerverwarming. De badkamer is compleet inclusief sanitair met volledige betegeling.
De ruime woonkamer/open keuken heeft een keukenblok inclusief spoelbak, kraan, kookplaat en afzuigkap. Er is 1 ruime slaapkamer. De wanden worden wit gesausd en de vloer wordt voorzien van een mooi laminaat. Kortom: je koopt instapklaar (turn-key) en meteen gereed voor verhuur!

Op het dak van de woning komen er naar verwachting circa 6 zonnepanelen en mogelijk nog de buitenunit van de warmtepomp. Het energielabel van de woning is A+++ waarmee de woning future-proof en geheel gasloos is.

Gemeentelijke regels die gelden bij de woningen:
Het is vanuit de gemeente verplicht om de woningen te verhuren binnen de sociale huurgrens, welke ieder jaar verhoogd wordt, voor een periode van 30 jaar. De bewoner kan huursubsidie aanvragen.

In 2022 is de maximale huur sociale huurgrens € 763,47. Deze sociale huurgrens wordt ieder jaar verhoogd door de overheid. Doordat de woning energiezuinig is ontwikkeld kunt u mogelijk de maandelijkse huur verhogen.
Ook tijdelijke verhuur is mogelijk. U beslist straks zelf als eigenaar van de woning aan wie u de woning wenst te verhuren (bijv uw kind of een familie/kennis mag ook) waarbij de huurder zich dient te houden aan het huishoudelijk reglement dat opgesteld is zodat het veilig, prettig en fatsoenlijk wonen voorop staat.

Planning bouw en oplevering/overdracht:
De bouw zal naar verwachting aanvangen binnen 2 maanden, de omgevingsvergunning is reeds verleend. De woningen zullen eerst afgebouwd waarna de notariële overdracht aan u zal plaatsvinden.

Heeft u belangstelling in meer dan 1 woning kopen? Dan kunt u wellicht in aanmerking komen voor een cluster korting.

Wij werken met een lijst van gegadigden. Hoe sneller u zich inschrijft, hoe eerder wij met u in gesprek hierover kunnen. Indien er een groter aantal inschrijvers is dan het aantal woningen, zullen wij nadat wij getoetst hebben of u in aanmerking komt via loting beslissen hoe de toewijzing zal geschieden.

Inschrijfgeld:
Er wordt een inschrijfbedrag gehanteerd van € 250,- per woning. Zo kunnen wij toetsen welke kandidaat voldoende serieus is om verder in het traject mee door te gaan. Het inschrijfgeld wordt uiteindelijk in mindering gebracht op de koopsom indien u doorgaat met de uiteindelijke koop van de woning.

Om u vlot van dienst te zijn vragen wij u om uw belangstelling en eventuele vragen via EMAIL aan ons kenbaar te maken of via de knop om de brochure aan te vragen zodat wij uw contactgegevens binnenkrijgen. Zodra wij uw email binnen hebben nemen wij spoedig telefonisch contact met u op.

DISCLAIMER: aan deze advertentie en haar inhoud (zowel tekst als de afbeeldingen) kunnen geenszins rechten worden ontleend.

Similar Properties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *